#Klik!!! Klik!!!!!

TUPPERWARE BRAND

Saya juga ade menjual barangan tupperware dengan harga yang perpatutan... Nak jadi ahli je dulu pun boleh. 
Dapat starter kit ni

Kelebihan anda sebagai ahli kami ;

  • dpt 25% less dari harga katalog & leaflet
  • kalau takde masa nak pergi centre atau tiada centre di tempat anda kami boleh tolong hantarkan atau poskan barang
  • dropship servis utk ahli2
  • ada kelas untuk anda belajar macam mana nak dpt lebih dari 25% & seterusnya naik pangkat jadi Director. Boleh pergi overseas trip, naik pentas, etc
  • anda akan dpt tips macam mana nak dapat lebih dari sekadar 25%
  • pada mereka yg duduk jauh tu kita boleh beri bimbingan secara online
  • setiap bulan berpeluang untuk menang hadiah2 menarik dari kami
  • etc.. yg selebihnya jadi ahli dulu & anda akan tahu dari masa ke semasa ye
  • Boleh call saya dan saya akan tambah FREEGIFT lagi... CALL saya SHEINA SHAH@019-2568679 saya akan bantu anda dengan TEAM saya...
Dengan hanya RM 70.00 sahaja.... cepat ye.... memang berbaloi

No comments:

Post a Comment

Order@MyHeartBabyGaleri

Name:
Email Address:
Contact No:
Address:
Item(s):
Enquiries/Message:

This HTML form was created by Freedback.
There was an error in this gadget